Sunday, October 9, 2011

Niisiis. Kelly, Kaida ja Kaja käisid täna kinos.

Following is a copy of the email I sent to bambs right after seeing Harry Potter and the Deathly Hallows part  2. In estonian for obvious reasons.

Niisiis. Kelly, Kaida ja Kaja käisid täna kinos.
Jõuame sinna, hakkame pileteid välja ostma nagu mingi sada aastat ennem. Ja avastasime, et piletid tuleb välja osta neli effing päeva ennem. I swear to god, nad mõtlevad neid reegleid käigu pealt välja iga kord kui me sinna läheme.
No igatahes. Saime siis ikkagi piletid. Esireas kaks, täiesti servas ja siis teises reas meie kohal ka üks. See kui sitad kohad need tegelt olid saime alles natuke hiljem teada.
No siis läksime shoppama yada yada yada,
Nii, siis lähme lõpuks saali kui ma olin juba täiega freaked ja istume maha. Ja holy shit, ma pidin mingi ma ei tea mis iks nurga all istuma et ma tervet ekraani näeksin ja lisaks kõigele veel praktiliselt taevasse vaatama. 2d linastus oli meil siis, mitte 3d kuna me ei teadnud kuidas me 3d välja kanname.
Igatahes hakkas film pihta ja hmm... Ma praktiliselt nuuksusin seal juba poole peal eksole. Selles suhtes, et nagu wow, okei. Eriefektid, holy shizzzzzzz.
jajajajaja. See muusika. Ejdsjdsisjfmfndkdut.
Okei, mis mulle selle filmi juures meeldis : kuskil 97% kõigest . Ja Jeesus Maria, see oli niiiii kurb poolenisti ja ma mingi julmalt nuuksusin kui Colin creevey seal ära suri ja siis kui kõiki neid sõjas langenuid näitas... Maria.
Enihow. Mulle käis pisut närvidele see kui Potter sinna hogwartsisse jõudis ja siis automaatselt oli nõus sellega, et dumbi armee temaga koos võitlema hakkab aga ma saan aru küll, et aega polnud et seal mingi hullem kaklus korraldada.
Snape... Mamma Mia kui ta nende õpilastega seal rääkis, et andke potter üles vms, ma ei julgenud hingata ka. Ta on jube hea näitleja. Jajajajaja ze queen, Helena Bonham Carter? Kjcusjgidkrnfndked love.
Okei. 19 aastat hiljem. Ma olin väga skeptiline selles suhtes, et kuidas neil õnnestub need näitlejad vanemaks teha aga mmtea.
Kaja ja Kaida ütlesid, et nende meelest Dan Radcliffe nägi veider välja ja Emma ilgelt noor aga minu meelest need kaks olid täitsa hästi tehtud. Emma oli tõesti natuke noor aga samas... 19a hiljem on nad ainult mingi 36 vms ja see pole nii hullult vana. Mõni vananebki aeglaselt.
Agagagagagaga MIDA NAD TOM FELTONIGA TEGID THEFUCK MIS ASI TA LÕUA PEALE ROOMAS JA ÄRA SURI SEE EI OLNUD NORMAALNE!!!!!!!
Ja ginny nägi Jeesus kui vana välja.
Aa ja dannyle sobis isa mängimine. Mmtea nii squee oli lihtsalt.
Mul oli snapeist kahju. Ja see kui nagini ta ära tappis ma olin horrified.
Goshdarn.
Igatahes. See võitlustseen, ilgelt lahe nägi välja aga häirima jäi see, et mitte keegi peale Harry ei näinud seda ja siis kui Harry väidetavalt ütles neile et voldy on surnud siis ei olnud nagu mingit otsest reaktsiooni vms. Veider lõpp oli selles mõttes.
Jajajajaja. Ja siis kuna ekraani oli mul pmst vastu nina surutud siis mul hakkas superpaha seda vaadates ja ausalt öeldes siiamaani on ja ja ja ja wtf, see on läbi mida effi ma nüüd peaksin ootama hakkama?
Twilighti nagu Kaida?
Selles mõttes, et ma tahan seda esimest breaking dawni filmi kindlalt näha. Lihtsalt selle pärast, et näha kuidas kurat nad kogu selle värgiga hakkama saavad. Ja selleks et irvitada. Kuigi stewarti peale kleebitud ekspressioonitu nägu on suht creepy.
Svvashvjdackbjgug.
-Kelly


[last words, to Harry] Look at me. You have your mother's eyes. [dies]
~Severus Snape

5 comments:

  1. Lol, you posted this at the exact same /minute/ when I commented the last post :D

    Anyhooooo, YES, the second DH was GOOD! Possibly because I hated the book, but that's beside the point xD I absolutely do not agree on the Snape part, but you know how I feel about the git anyway, and the rest was pretty darn winsome. I too watched it at the weirdest angle possible, but it was worth it :D

    Also, what are you supposed to look forwards to now? Geeze, OF COURSE Breaking Dawn! I can't WAIT to see how they solve all that blood and gore and tearing babies out with ones teeth and all that other loveliness. Pure entertainment :D
    I'm already making plans on how to snag me and the gang tickets to the first screening (18.11!) so we could all go and just laugh our heads off :)

    ReplyDelete
  2. Oh I'm good :D

    When it comes to Harry Potter, everyting is worth it. Even the day-long nausea.

    lucky duck, I have to wait until 2015 proably to see it in our cinema >.<

    ReplyDelete
  3. *observes that newest up there once more*
    Daaaaaaaayum.

    Lols, kinda true. I never did understand the fuss about the movies, though (well, all the way to seventh, when the book started sucking) :D

    Awwies, you poor thing. I'll be sure to cover you in lols one I get back from watching the sparkle-gore :)

    ReplyDelete
  4. /still proud

    ehh, the books will always be better, there's no getting around that, obviously.
    and movies 5 and 6 kind of sucked bricks.
    7 part 1 was boring too
    but part2? epic.

    oh don't worry, I'll be sure to pirate it.

    ReplyDelete
  5. /still planning on commenting it one day

    6 was bricks, too? Never watched it xD Then again, didn't watch 4 or 5 until this summer, either, so 6 is still on my list, just for the sake of hating it :)
    I didn't mind 7/1, though.

    & lol.

    ReplyDelete